Till Salu

Här kan ni hitta både hästar och hästsaker som vi har till salu:

Nu är min uppfödning Prinsen till salu!

Så passa på att köp en lovande 3-åring ur en av Sveriges bästa stostammar (40)

Valack, ca 175 cm stor men mycket lätt i modellen. Han är en mycket positiv och trevlig valack som är enkel i all hantering. Han är riden i alla gångarter, även ute i skogen. Han är lyhörd och mycket lättriden men sparsamt riden pga sin storlek.

Fadern Canterbury är en hopphingst som har lämnat avkommor som tävlar svår klass i hoppning, fälttävlan och dressyr och de är kända för sin höga ridbarhet och trevliga temperament.

Modern Azalea Tap (40) blev svårt skadad som 10 månaders föl och har därför inte några egna prestationer. Hon är dock visad och B-premierad med bla en 8 på typ. Hon har lämnat 7 avkommor där dom äldsta är på väg ut vi sporten och den äldsta har startat tom 125-hoppn än så länge.

Mormor Orchis (40) har själv tävlat svår hoppning, och fick 9/9 på hoppningen på 3-årstestet och totalt 50 p i hopp. Hon var även placerad i Breeders som 6-åring. Hon är A-premirad och här lämnat 6 avkommor, varv Campanula Tap och LM Amaryllis som gått msv hoppning, Wanilla Tap som deltagit i unghästklasserna i Falsterbo i år samt Convalj Q som hoppade hem 8,5/9,5 p och vann sitt 3-årstest i Askersund i år.

Mormors mor Linnéa (40) är ELIT-premierad och har bla lämnat hästarna Rölleka och Löjtnantshjärta som tävlat svår hoppning, samt ELIT-premierade stoet Cedera med 9/9 i hoppbetyg som 4-åring.

 

​Pris: 120 000 kr

Finns utanför Åtvidaberg att provridas

Ring Martina Andersen vid intresse!

0709118750

 

 

UniQ Rude Fighter MT & jag vintern 2015/2016

 

 

 

 

 

Svarta läderskydd, 4 st, välanvända, men hela, 200 kr

Alla saker kan skickas om köparen betalar frakt, eller levereras till Norrköping eller Linköping.

 

Maila malin.uniq@gmail.com eller ring 0735-325867